Спікер, президент, народні депутати: які відомі політики відвідали Фіскальний університет

Цей тиждень для студентів і курсантів Фіскального університету став феєричним. Протягом 3 днів університет відвідали відомі політики, які є прямо причетні до становлення нашої держави: Голова Верховної Ради України у 2002-2006 рр. та 2008-2012 рр. Володимир Литвин, Президент України 2005-2010 рр. Віктор Ющенко, Голова Верховної Ради України у 1994–1998 та 2006–2007 роках Олександр Мороз.

Політики із великим задоволенням та ентузіазмом спілкувалися зі студентами, розповідали про свій життєвий шлях, відповідали на різноманітні запитання, що стосувалися політичної та економічної ситуації в Україні, ситуації щодо проблематики розвитку малого та середнього бізнесу та податкової системи в нашій країні.

В кінці  політики дали відповіді на питання присутніх та висловиили свою точку зору на вирішення проблем державного рівня.

Такі зустрічі сприяють підвищенню зацікавленості студентів до вивчення питань економічного зростання держави. Участь у такому інтелектуальному спілкуванні студентської молоді з політиком, державним діячем є надзвичайно важливою для фахового та духовного збагачення особистості.

 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.