Сьогодні світ відзначає День друзів!

Дев’яте червня – свято особливе, хоч і неофіційне, але при цьому має величезну популярність. Сьогодні світ відзначає День друзів – International Friends Day!

Міжнародний день друзів просто створений для того, щоб ми, незалежно від життєвих обставин, нагадали своїм друзям про те, наскільки вони важливі для нас і порадували їх.

Ще на початку XX століття в США промайнула ідея відзначати International Friends Day, адже дружні стосунки – це основа всіх людських зв’язків. Величезна кількість людей щодня вмощується за комп’ютер, щоб зустрітися в соцмережах зі своїми друзями. Звичайно, якщо у тебе «Вконтакті» або «Фейсбуці» їх три-чотири тисячі, то важко назвати їх друзями у справжньому значенні цього слова.  Це просто люди, які люблять підглядати в шпарину твого життя.

Проте у кожного є людина, яку він називає «справжнім другом». І найчастіше це люди з нашого дитинства. З роками нас все більше оточують колеги, все більше часу забирає робота. Тут вже, здавалося б, не до дружби. Але для неї є місце у будь-який час.

Чому б у цей день не зібратися разом тим, хто давно не бачив один одного. Згадати добрі старі часи, поділитися хорошими новинами. Бо якщо у друзів трапляється щось хороше, то вважай, що це трапляється і в твоєму житті. Не важливо, скільки в тебе друзів, головне – що вони є.

Сьогодні світ відзначає День друзів!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.