Соціальних працівників Ірпеня запрошують до участі в міжнародному проекті

Цього року ірпінські соціальні педагоги, логопеди та дефектологи візьмуть участь у міжнародному проекті “Соціальна робота у порівнянні”. Про це повідомила в.о. міського голови Ірпеня Анастасія Попсуй. 

Перша частина проекту відбудеться у квітні у м. Кельн, друга – восени у Києві. Проект реалізується завдяки грантовій підтримці німецького Фонду “Пам’ять, відповідальність та майбутнє” (EVZ). Виграти грант вдалося завдяки плідній взаємодії відділу реформ та міжнародної співпраці Ірпінської міської ради, Управління освіти і науки Ірпінської міської ради та Інституту Людини Київського університету ім. Б. Грінченка.

Керівниками проекту з німецької сторони стануть викладачі факультету людинознавства Університету м. Кельн, з української сторони – радник ІМР з міжнародного співробітництва – Оксана Сулима та заступник директора з науково-методичної та навчальної роботи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка – Роман Павлюк. 

“Під час проекту учасники дізнаються про соціальне життя, соціальну безпеку та добробут обох країн, ознайомляться з особливістю підготовки і роботи соціальних працівників і педагогів в університетах України та Німеччини, відвідають соціальні заклади для людей з особливими потребами, обговорять основні стратегії подолання соціальних проблем у рамках міжнародного круглого столу”, – зауважила Попсуй. 

Подати заявку на участь можна за посиланням.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.