Служба зайнятості запускає освітній портал: що це і для чого

У державній службі зайнятості стартував новий проект для успішного працевлаштування українців – Освітній портал державної служби зайнятості.  Про це повідомили на сайті Ірпінської міської ради.

За словами директора Державного центру зайнятості Ольга Макогон новий сервіс допоможе безробітним розвивати власні навички, необхідні для вдалого працевлаштування, отримати нові компетенції та пройти професійне навчання. Завдяки новому сервісу зможуть також підвищувати свою кваліфікацію і працівники державної служби зайнятості. Це буде найбільша база можливостей.

Новий сервіс дозволить:

  • розвивати особисті компетенції, затребувані на ринку праці;
  • отримати актуальну інформацію щодо пошуку роботи та підбору персоналу;
  • навчитися складати резюме сучасного формату;
  • підготуватися до співбесіди з роботодавцем;
  • обрати освітні курси та вебінари для безробітних, зокрема ті, які проводяться центрами професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

«Портал допоможе реалізувати найважливіше для служби завдання – знайти достойну роботу кожному українцеві та кваліфікований персонал кожному роботодавцеві», – наголосила О. Макогон.

На сайті будуть впроваджуватися нові освітні програми, розроблені спільно з роботодавцями, проводитимуться вебінари та дистанційне навчання. Більшість матеріалів буде розміщуватися у відеоформаті.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Державного центру зайнятості:

289-40-79

[email protected]

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook,  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.