Скандальну депутатку Червакову спіймали на брехні і самопіарі

Народна депутатка Ольга Червакова заявляє, що вона «вибила субвенцію для ремонт вулиці Залізничної у селищі Коцюбинське». Про це вона написала на свої сторінці у соцмережі. Але це брехня: ремонт Залізничної уже триває за рахунок коштів Коцюбинського та Ірпеня.

13095777_229034497467379_8323453916992429680_n

Група підтримки екс-голови Ольги Матюшиної намагається маніпулювати фактами. Другий день вулицю Залізничну ремонтує команда партії «Нові обличчя», а Червакова пише, що вона «вибиває» якусь субвенцію для відновлення асфальтного покриття на Залізничній у Коцюбинському.
Насправді роботи спільно фінансують бюджети селища Коцюбинське та міста Ірпінь. Це підтверджують офіційні документи.

NeS3PCVnhOs

Перелік об’єктів, які фінансуються з бюджету розвитку

Wq1GGXEq35k

Рішення сесії про ремонт доріг

Ax4mDdApoXk

Перелік доріг, які ремонтуються

Як відомо, вулиця Залізнична була повністю розбитою, її не ремонтували близько 10 років. Крім того за підтримки влади Ірпеня у селищі також відбувається ямковий ремонт на кількох вулицях.

Ефективна господарська робота в Коцюбинському стала можливою лише після усунення з посади селищного голови Ольги Матюшиної. Але екс-голова всіма силами хоче втриматись при владі. Допомагає їй в цьому народна депутатка Червакова. Проте такий самопіар не на користь «захисниці» громади Коцюбинського, адже на брехні далеко не заїдеш.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.