Що цікавого покажуть у будинку культури Ірпеня?

17 грудня в центральному будинку культури о 17.00  на маленьких ірпінчан чекає неймовірне дійство   ̶   спектакль “Вождь червоношкірих”, котрий поставлений за мотивами знаменитого оповідання американського письменника другої половини XIX століття О. Генрі.

 

Це історія про двох авантюристів із Дикого Заходу, які викрали хлопчика, щоб отримати в його багатого татуся викуп. Але малюк Джонні, проголошує себе «вождем червоношкірих» і влаштовує своїм загарбникам таке життя, від якої у них кров холоне в жилах. Незабаром невдачливі розбійники починають розуміти, що вони не в змозі впоратися з буйною дитячої фантазією, і мріють позбутися від Джонні будь-яким шляхом. Під музику кантрі розгортається смішна історія, в якій є все, що подобається дітям: індіанці, бандити, бійки та розіграші.

 

У головних ролях: Е.Сокольченко, Д.Гомес, В.Мухин, А.Лебєдєв.

Також 17 грудня в центральному будинку культури о 18.00 відбудеться інтригуюча комедія “Чарівні рогоносці”.

 

Зворушлива історія з життя двох сімейних пар, які живуть по сусідству, в одному будинку. Наповнена пікантним гумором, тонкою іронією і анекдотичним ситуаціями історія, принесе задоволення всім шанувальникам жанру комедія. Вічні проблеми взаєморозуміння між чоловіками й жінками, винесені на загальний огляд, допоможуть кожному побачити себе з боку в тій чи іншій ситуації.Протягом всього дійства актори не раз змусять зал для глядачів сміятися до сліз.

 

У головних ролях:А.Алхімова, Л.Брік, М.Дашевський, К.Цикін.

 

Телефон для довідок: 0956670605

Bookmark the permalink.

Comments are closed.