Що чекає ірпінців на різдвяно-новорічні свята?

Ірпінь вже активно готується до новорічних свят. Адже це час, коли в чудеса вірять навіть дорослі, а дітичекають на справжнюказку. Новий рік –одне з небагатьох свят, що об’єднує все людство. Всюди панує святкова атмосфера, а напередодні  завжди охоплює дивне відчуття радості. І от вже зовсім скоро в нашому місті з’явиться святкова атрибутика й запалає ялинка.

А впродовж місяця зимових свят ірпінчан чекає багато цікавих і захоплюючих заходів.

 

Зокрема в Ірпені заплановано дуже багато подій у рамках відзначення Нового року та Різдвяних свят. А саме:

  • 18 грудня в Центральному будинку культури відбудеться благодійне свято до Дня Святого Миколая. І також відбудеться великий передноворічний концерт ірпінської дитячої музичної школи, на котрому виступлять понад 200 юних артистів.
  • 19 грудня на центральній площі міста відбудеться відзначення Дня Святого Миколая. Буде дуже багато сюрпризів для дітей, дві великі фотозони. Резиденція Святого Миколая цього року буде в Ірпінській міській раді.
  • 24 грудня буде відкрито цикл різдвяних свят аби громада Ірпеня, котра святкує Різдво за католицьким обрядом також мала гідне свято.
  • Новорічна ніч буде святкуватися на центральній площі о першій годині ночі. Звучатиме жива музика, будуть привітання від головних персонажів новорічної ночі й запальна програма.

 

“У цьому році ми продовжуємо традицію. У нас заплановано благодійні ялинки під патронатом ірпінського міського голови. Такі ялинки відбудуться 30 грудня та 3 січня. Також буде запропоновано дві комерційні вистави. На Різдво традиційно проходитиме  православний фестиваль “Різдвяна зірка”,   ̶  зазначила начальника відділу культури, національностей та релігій ІМР Євгенія Антонюк.

 

Отож вже зовсім скоро в Ірпені запанує передсвяткова атмосфера та новорічний настрій!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.