Що подивитися в Будинку культури Ірпеня найближчим часом?

У Центральному будинку культури, який знаходиться в Ірпені, постійно проходять цікаві вистави, мюзикли, спектаклі, тематичні вечори та відзначають заходи, присвячені різноманітним святам. В цьому місяці відвідати можна надзвичайно хороші заходи, саме для цього коресподенти “Правди Ірпеня” зробили їх підбірку.

Театральний фестиваль дитячих та юнацьких англомовних колективів “English drama fest”

Коли? 19 травня о 19.00.

Це не просто фестиваль, а перш за все – спільнота однодумців і культурний рух, заснований на 3 принципах:

1. Створення атмосфери творчості, дружби, взаєморозуміння, доброзичливості між організаторами та учасниками фестивалю;
2. Сприяння самовдосконаленню і самоствердженню дітей.
3. Надання можливості відчути себе особливим та унікальним! Кожна людина має свій талант.

Гасло фесту: “Act your dream” з метою виявлення яскравих творчих колективів, обміну досвідом, інтеграції в міжнародний театральний рух та подальшого розвитку театрального мистецтва.

Комедія “Терміново потрібен актор еротичного жанру”

Коли? 24 травня о 18.00.

Яка вартість? 120-200 грн.

Артист ТЮГу все життя хотів зніматися в кіно, бути знаменитим і популярним. І ось доля дала йому довгоочікуваний шанс! Але хто ж міг подумати, що це не звичайне кіно. Що ж робити? Контракт підписаний, зйомки починаються, а артист не в змозі зіграти свою першу головну роль в кіно! Череда неймовірних комічних ситуацій змусить глядача надриватися від сміху. А несподівана розв’язка фіналу здивує навіть найвибагливішого театрала.

“Літня класика”

Коли? 25 травня о 19.00.

Яка вартість? 80-180 грн.

Київський камерний оркестр “Rejouissance” запрошує провести цей суботній, і вже майже літній вечір 25 травня у радості спілкування з красою. Адже назва колективу у перекладі з французької — саме “радість”. Шедеври геніїв, що творили у найбільш потужні епохи розвитку музики, а саме бароко та класицизму, прозвучать у виконанні талановитих молодих київських музикантів. Вокальні та інструментальні твори Баха, Моцарта, українського генія Бортнянського та інших видатних авторів будуть звучати для вас.

Вітальний концерт-презентація творчих колективів міста до Міжнародного Дня Дітей

Коли? 28 травня о 17.00.

Яка вартість? Безкоштовно.

На концерті всіх дітей Ірпеня привітають з святом і виступлять творчі колективи міста з цікавими номерами з нагоди Міжнародного Дня Дітей. Танцювальні та співочі номери розвеселять будь-яку дитину та подарують приємні емоції.

“Не забувай мене”

Коли? 30 травня о 19.00.

Яка вартість? 100-200 грн.

Вистава заснована на реальних подіях, за мотивами п’єси О.Дударєва “Не покидай меня”. Ця історія відкриває маленький епізод великої війни. Любов, дружба та жага до життя – ось що скеровує до дії головних героїв. Вистава про боротьбу молодих дівчат за майбутнє. Незважаючи на те, що події відбуваються в далекому 1943 році, мимоволі виникає питання “невже все повторюється?”Вистава спонукає глядача сказати собі і своїм близьким “НЕ ЗАБУВАЙ!”.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.