Сергій Пашинський: Володимир Карплюк – господар і людина справи

Начальник залізничної станції “Ірпінь” Сергій Пашинський вважає Володимира Карплюка господарем і людиною справи.

“Я на даній посаді працюю вже 3 роки. Першу задачу, яку я собі поставив, – це приведення  території  залізничної станції в чудовий стан. Перше, що мені прийшло в голову, – це необхідність звернення в органи місцевої ради для того, щоб втілити в реальність свою задачу. В рамках фінансування і спільних зусиль, ми це зробили. Як результат, ми бачимо пішохідний перехід для пасажирів з автоматичною звуковою сигналізацією і  обгороджену територію”, – розповідає начальник залізничної станції “Ірпінь”.

Нагадаємо, що за результатами соціологічного дослідження, проведеного компанією “Социс”, за кандидата в народні депутати Володимира Карплюка готові віддати свій голос 43,9% виборців.

За час роботи Володимира Карплюка бюджет розвитку Ірпеня збільшився у 40 разів. Це дало можливість усього за кілька років реалізувати в Ірпені понад 200 соціальних проектів. Зокрема, у місті облаштовано 17 зелених зон; повністю оновлено та оснащено дитячу поліклініку, мамологічний центр, збудовано нові дитячі садки та відкрито ліцей ІЛІТ, а також реалізовано ще десятки проектів в освітній, комунальній та інших галузях.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.