Сьогодні в Ірпені виступатиме ансамбль балету “Терен”

Сьогодні, 18, серпня в парку “Незнайка” о 19:00 відбудеться виступ ансамблю балету “Терен” Національної філармонії України.

Про це повідомляє Ірпінь туристичний.

Довідка. Ансамбль балету “Терен” заснований у 1990 році. До його складу увійшли артисти провідних колективів України. З 1996 року ансамбль працює у Національній філармонії України. Нині – це сучасний танцювальний колектив, який успішно працює на найкращих сценах України та за її межами. Основні напрями творчості – українські народні танці і танці народів світу. 

За роки творчої діяльності колектив виступав у Франції, Китаї, Італії, Іспанії, Швейцарії, Ізраїлі, Німеччині, Австрії. Став лауреатом багатьох творчих конкурсів. 

У репертуарі ансамблю представлені номери відомих балетмейстерів: О. Гомона, Г. Клокова, Л. Рослова, Б. Санкіна, О. Сегаля, Г. Ковтуна, Р. Малиновського, В. Вітковського.

Багатогранність своїх творчих можливостей ансамбль “Терен” демонструє, беручи участь у численних концертних виставах і мистецьких проектах на сцені Колонного залу імені М.В. Лисенка: “Євгеній Онєгін”, “Незвичайна чайна, або Жовтий лелека”, “Руслан і Людмила”, “Травіата”, містерія у ритмі танго “Марія. Tangus dei“ та інші. 

Високопрофесійне виконання, чудові костюми, авторські постановки і великий досвід виступів на різних сценах не залишають байдужими глядачів. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.