Родини загиблих захисників Ірпеня та України отримали посвідчення на безкоштовний проїзд регіоном у громадському транспорті

Матері та дружини захисників Ірпеня та України, які загинули у війні з російським агресором з 2014 року, отримали посвідчення для своїх родин на безкоштовний проїзд регіоном у громадському транспорті протягом року. Про це розповів Ірпінський міський голова Олександр Маркушин.

Передали посвідчення родинам загиблих під час чергової неформальної зустрічі з міським головою та кураторами цього напрямку Антоном Головенком та Діаною Бондар.

«Також обговорили встановлення меморіальних дощок нашим хлопцям, які віддали свої життя, обороняючи Україну. Підняли й інші питання, що стосуються матеріальної й соціальної підтримки родин, які втратили найрідніших», — розповів Олександр Маркушин.

Не залишилися матері та дружини загиблих Героїв без вітань з нагоди Міжнародного жіночого дня.

«Користуючись нагодою, також привітали наших мужніх дівчат із Міжнародним жіночим днем. Тож додому вони повернулися з квітами та невеликими фінансовими подарунками від імені Ірпінської міської ради.Тримаємо постійний контакт із родичами загиблих захисників Ірпеня й України. Наша увага й підтримка – найменше, що ми можемо для них зробити, але це вкрай важливо і потрібно», — підсумував мер Ірпеня.  

Bookmark the permalink.

Comments are closed.