Роботи по будівництву дитсадочку на Курортній активізувались

На вулиці Курортній в Ірпені будують ще один комунальний дитячий садок. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

Як відомо, це вже третій новий дитсадок за три роки. Будівництво здійснюється завдяки співфінансуванню з обласного та міського бюджетів. “Цей фактор вніс деякі корективи у темпи будівництва, але зараз роботи активізувалися. Будівлю вже утеплюють, паралельно ведуться внутрішні роботи”, – зазначив Карплюк.

 

Особливістю цього дошкільного закладу має стати його творче спрямування. “У садочку працюватимуть мистецькі студії, облаштуємо спортивну та музичну зали, тож дітвора матиме широкі можливості не тільки для активного спортивного життя, а й творчого розвитку. За проектом садок розрахований на 80 діток, але ми розглядаємо можливості збільшення кількості місць”, – підкреслив мер.

 

Як відомо, нещодавно на території житлового комплексу “Синергія 3”, по вул. Григорія Сковороди 11, в Ірпені відбулось урочисте відкриття дитячого садочку “Колібрі”. Цей день став справжнім святом для маленьких майбутніх вихованців та їх батьків.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.