Регбісти з Ірпеня- в десятці лідерів на змаганнях у Чехії

Наприкінці квітня на турнірі з регбі DRAGON CUP у Чехії юні спортсмени Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи вибороли престижні місця у своїх вікових групах: 3 та 7 позиції. Змагалися з командами Польщі, Австрії, Франції, Чехії та інших країн. Про це повідомив тренер Сергій Брюзгін.

За словами наставника, результати команд були очікуваними. “Я передбачав такі результати. Ми давно хотіли спробувати свої сили у Чехії, і ми це зробили. У Чехії – 50 команд, які конкурентні у відборі, а у нас – 10 і менше. Для кращих результатів у майбутньому нам потрібно більше виїздів, змагань, практики”, – розповів Сергій Брюзгін.

Як відомо, ірпінські регбісти є діючими чемпіонами Київської області, вони постійно привозять до Ірпеня нагороди зі змагань різного рівня.

“Ми радіємо, що спортсмени з Ірпеня продовжують традиції представляти наше місто та Україну на міжнародному рівні. Наші хлопці дуже талановиті і працьовиті, адже спорт – це кропітка робота, яка вимагає дисципліни, системності і здорового способу життя. Вітаємо наших регбістів і їхнього тренера Сергія Брюзгіна з результатами змагань. Бажаємо нових успіхів і перемог”, – прокоментував подію голова Інвестиційної ради Ірпеня, лідер команди “Нові обличчя” Володимир Карплюк.

За словами заступника ірпінського міського голови з гуманітарних питань Олени Чернявської, успіхи спортсменів є поштовхом та мотивацією для підростаючого покоління.

“Коли діти бачать реальні результати своїх однокласників, друзів, знайомих у них з’являється бажання також займатися спортом. І саме така його популяризація створює рушійну силу в нашому місті. І це потрібно постійно підтримувати”, – сказала Чернявська.

Вона також зазначила, що міська рада готова максимально йти назустріч тренерам, які працюють з дітьми та підлітками Ірпеня.

Нагадаємо, минулого місяця на Відкритому Кубку України з тхеквондо у Харкові ірпінчанин Ігор Поєдинок посів друге місце. У змаганнях брали участь майже 300 спортсменів із 25 країн світу.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.