Рада нова – брехня стара: Ірина Федорів продовжує оббріхувати депутатів

Ірина Федорів продовжує вести брудну інформаційну  війну проти депутатів Коцюбинської селищної ради. Вчора, 21 серпня, на сайті Громада Приірпіння, який контролює Федорів, з’явився матеріал з гучною назвою “У Коцюбинському депутат Нових облич влаштував погром у кафе”. У публікації без жодних доказів і фактів, а лише зі слів однієї людини звинувачується депутат КСР Анатолій Столяр, який ніби-то «влаштував погром» у кафе «Парадеус». Посилається Федорів на публікацію у Facebook колишньої депутатки Коцюбинської селищної ради та власниці вищезгаданого приміщення Надії Бігун.

«Без грошей у кишені він (ред. Анатолій Столяр) вирішив відсвяткувати за рахунок закладу, використавши свій статус депутата, щоразово наголошуючі про це. Та не тут то було, не ті часи для бізнесу, щоб пригощати шантрапу. Наприкінці друзяки поодинці почали робити ніжки, тож розрахунок випав на долю депутата, ось тут і почалося! Він зателефонував друзям і поки чекав гроші,так як його не випускали з закладу, даремно часу не гаяв – почав бити меблі та викидати з балкону”, – пише Бігун.

Цікаво, що на підтримку своїх слів пані Бігун не пред’являє жодного фото- чи відеодоказу. Більше того, слова власниці приміщення дуже відрізняються від розповідей дівчат-офіціантів, які того вечора працювали у кафе «Парадеус». «Правді Ірпеня» передали аудіозапис розмови з однією з них.

  • Представтесь, будь ласка, та вкажіть назву закладу, де Ви працюєте.
  • Мене звати Надія. Я працюю в кафе «Парадеус.
  • Розкажіть про ситуацію, яка склалась з Анатолієм Столярем у кафе «Парадеос».
  • Компанія Анатолія пішла на балкон. Ми винесли їм замовлення. Вони посиділи, ЗАПЛАТИЛИ. Оскільки була ніч, темно, ми почули якийсь погром, ми не звернули увагу, що це було.  На наступний ранок ми прийшли і побачили, що два стільчики були побиті.
  • Ви можете конкретно стверджувати, що меблі пошкодив саме Анатолій Столяр? Ви бачили це на власні очі?
  • Ні.
  • Чи розрахувалась компанія Столяра за своє замовлення?
  • Так, неодноразово.
  • Чи погрожував Вам пан Анатолій під час перебування у кафе?
  • Ні, погроз зовсім не було. Все було спокійно, нічого такого не було.

 

13219874_10209157546206575_1028605906_n

Як бачимо, у погоні за скандалами, сенсаціями і бажанні у будь-який спосіб дискредитувати своїх опонентів, «професійний журналіст» Ірина Федорів без жодного розслідування і доказів може звинуватити людину у злочині. На першій сесії Коцюбинської селищної ради 8-го скликання подруга Федорів Ольга Матюшина закликала новий депутатський корпус до «порозуміння і конструктиву». Та чи зможе запрацювати нова рада по-новому при старій брехні?

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.