Пропозиції по зміні генплану Ірпеня приймаються до 24 листопада

24 листопада закінчується термін подачі заяв і пропозицій щодо оновлення Генерального плану міста Ірпінь. Про це йдеться на сайті Ірпінської міської ради. 

“Інформуємо землевласників та землекористувачів про те, що спливає термін подачі заяв, пропозицій щодо врахування їх при оновлені Генерального плану міста Ірпінь Київської області. Кінцевий термін розгляду пропозицій 24.11.2017”, – йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що заяви подаються в письмовому вигляді із підтвердженням права власності або користування земельною ділянкою та намірами на адресу Ірпінської міської ради.

За словами мера Ірпеня Володимира Ірпеня, такий варіант – це єдиний вихід, щоб максимально забезпечити соціальні стандарти для населення.  “На сьогоднішній день, коригуючи генеральний план, даючи користувачам право на використання територій за їхнім бажанням, ми б хотіли рекомендувати їм одразу виділяти земельні ділянки під інфраструктуру і передавати їх у власність територіальної громади.  В рамках цього генерального плану ми хочемо піти правильним шляхом. Ми уже запропонували 4 землевласникам і вони погодились. Тобто, якщо це відбудеться, тоді ми зможемо будувати інфраструктурні обєкти, бо всі жаліються, що в Ірпені немає шкіл. Проте ніхто не знадує, що той генплан, який ми отримали у спадок, не мав більше 7-ми соток разом. А для будівництва школи портібно 2,6 га. Тому в лише даному випадку ми зможемо виконати соціалку”, – зазначив мер.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.