Прогноз погоди на тиждень: в Ірпені суттєво потепліє

Цього тижня погода в Ірпені буде теплою: стовпчики термометрів подекуди піднімуться навіть до +10 градусів. Але сильні пориви вітру та дощі майже в усіх областях не дозволять відчувати себе цілком комфортно.

Понеділок, 4 березня:

Вночі повітря прогріється до +2…+4°C; місцями пройде невеликий дощ.

Вранці повітря прогріється до +3…+6°C; місцями пройде невеликий дощ.

Вдень повітря прогріється до +7…+8°C; буде трохи сухо, але в цілому комфортно; місцями пройде невеликий дощ, вітeр слабкий, що дме з південного заходу зі швидкістю 4-5 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Ввечері температура повітря опуститься до +5…+6°C; опадів не очікується, вітeр слабкий, що дме з південного заходу зі швидкістю 4-5 м/сек, на небі, місцями, невеликі хмари.

Вівторок, 5 березня:

Вночі температура повітря опуститься до +4…+5°C; опадів не очікується, вітeр помірний, що дме з південного заходу зі швидкістю 4-6 м/сек, на небі місцями невеликі хмари.

Вранці повітря прогріється до +5…+8°C; занадто холодно: мерзлякувато, ризик обмороження чи переохолодження одягненої людини відсутня, але можливе загострення простудних захворювань, точка роси: +2,34°C; можливі слабкі опади, вітeр помірний, що дме з південного заходу зі швидкістю 5-6 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Вдень повітря прогріється до +8…+9°C; місцями пройде невеликий дощ, рекомендується захопити з собою парасольку, вітeр помірний, що дме з заходу зі швидкістю 5-6 м/сек, небо затягнуте хмарами;

Ввечері температура повітря опуститься до +5…+7°C; опадів не очікується, вітeр слабкий, що дме з південного заходу зі швидкістю 4-5 м/сек, на небі, місцями, невеликі хмари.

Середа, 6 березня:

Вночі температура повітря опуститься до +3…+5°C; опадів не очікується, вітeр помірний, що дме з заходу зі швидкістю 4-6 м/сек, на небі, місцями, невеликі хмари.

Вранці повітря прогріється до +3…+6°C; опадів не очікується, вітeр слабкий, що дме з заходу зі швидкістю 4-5 м/сек, на небі, місцями, невеликі хмари.

Вдень повітря прогріється до +5…+8°C; опадів не очікується, вітeр слабкий, що дме з заходу зі швидкістю 4-5 м/сек, на небі місцями, невеликі хмари.

Ввечері температура повітря опуститься до +1…+5°C; опадів не очікується, вітeр слабкий, що дме з північного заходу зі швидкістю 3-4 м/сек, на небі, місцями, невеликі хмари.

Четвер, 7 березня:

Вночі температура повітря опуститься до -2…0°C; опадів не очікується, вітeр легкий, що дме з північного сходу зі швидкістю 2-3 м/сек, на небі, місцями, невеликі хмари.

Вранці повітря прогріється до -2…+1°C; можливі слабкі опади, вітeр легкий, що дме з сходу зі швидкістю 2-3 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Вдень повітря прогріється до +2…+5°C; можливі слабкі опади, ветeр слабкий, що дме з півдня зі швидкістю 4-5 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Ввечері повітря прогріється до +3…+5°C; занадто холодно: мерзнуть руки, є невеликий ризик обмороження, але можливе загострення простудних захворювань, потрібно одягати теплий одяг, можливі слабкі опади, вітeр помірний, що дме з півдня зі швидкістю 5-6 м/сек, небо затягнуте хмарами.

П’ятниця, 8 березня :

Вночі повітря прогріється до +4…+5°C; опадів не очікується, вітeр помірний, що дме з півдня зі швидкістю 5-6 м/сек, на небі місцями невеликі хмари.

Вранці повітря прогріється до +4…+9°C; можливі слабкі опади, вітeр помірний, що дме з півдня зі швидкістю 4-6 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Вдень повітря прогріється до +10…+13°C, точка роси: +4,17°C; співвідношення температури і вологості: трохи сухо, але в цілому комфортно; можливі слабкі опади, вітeр слабкий, що дме з півдня зі швидкістю 4-5 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Ввечері температура повітря опуститься до +10…+11°C, можливі слабкі опади, вітeр слабкий, що дме з півдня зі швидкістю 4-5 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Субота, 9 березня:

Вночі температура повітря опуститься до +9…+10°C; можливі слабкі опади, вітeр слабкий, що дме з південного заходу зі швидкістю 3-4 м/сек, небо затягнуте хмарами

Вранці температура повітря опуститься до +7…+9°C; місцями пройде невеликий дощ, рекомендується захопити з собою парасольку, вітeр легкий, що дме з заходу зі швидкістю 2-3 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Вдень температура повітря опуститься до +7…+8°C; очікується дощ, рекомендується захопити з собою парасольку, ветeр слабкий, що дме з заходу зі швидкістю 2-4 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Ввечері температура повітря опуститься до +4…+6°C; можливий туман, видимість 560 м.; місцями пройде невеликий дощ, рекомендується захопити з собою парасольку, вітeр легкий, що дме з заходу зі швидкістю 2-3 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Неділя, 10 березня:

Вночі температура повітря опуститься до +3…+5°C, можливі слабкі опади, вітeр легкий, що дме з півдня зі швидкістю 0-2 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Вранці повітря прогріється до +4…+7°C; можливі слабкі опади, вітeр легкий, що дме з півдня зі швидкістю 1-3 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Вдень повітря прогріється до +8…+9°C; місцями пройде невеликий дощ, рекомендується захопити з собою парасольку, вітeр слабкий, що дме з південного заходу зі швидкістю 4-5 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Ввечері температура повітря опуститься до +5…+7°C; місцями пройде невеликий дощ, рекомендується захопити з собою парасольку, вітeр помірний, що дме з заходу зі швидкістю 5-6 м/сек, небо затягнуте хмарами.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.