Про співпрацю Ірпеня і Борни написали у німецькій газеті

Учора на німецькому радіо RTL a сьогодні в ранковій Ляйпцигській народній газеті LVZ опублікували статтю про міжнародний проект між містами-побратимами Ірпінь-Борна. Проект стартує вже завтра. Про це розповіла на своїй сторінці у Facebook радник міського голови з питань міжнародного співробітництва Оксана Сулима.

Зокреса, німецькі журналісти повідомляють про успішну попередню участь наших громад у спільних проектах та про їх підтримку екс-міським головою Ірпеня Володимиром Карплюком. Розповідають і про початок нашої рекламної кампанії з набору в добровольців-вогнеборцям та про їх подальше навчання-стажування в ДПРЧ#36 та у добровільній пожежній частині Борни.

“Дякуємо пані-меру м.Борна Сімоне Людтке, яка завжди підтримує співпрацю наших міст і вірить, що проект “Допомога у волонтерстві – спільні перспективи для розвитку добровільної пожежної служби в Україні” ще більше поглибить наше партнерство та зв’язок між нашими містами”, – додала Оксана Сулима.

Нагадаємо, нещодавно відбувся міжнародний молодіжний проект “Соціальна робота у порівнянні”, який реалізується в рамках міжнародної програми “Meet Up” німецького Фонду EVZ на грантові кошти німецького Міністерства закордонних справ ФРН та Фонду Роберта Боша. В рамках проекту Ірпінь приймав німецьку групу студентів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.