“ПриватБанк” презентував новий дизайн та функціонал додатку

“ПриватБанк” на презентації показав нову версію сервісу “Приват24”. Головне нововведення — це можливість додати в сервіс картки інших банків. Також додаток повністю змінив дизайн.

Для карт інших банків будуть відкриті такі послуги, як грошові перекази за рахунками, поповнення мобільного, оплата комуналки і ряд інших. Також у додатку з’явиться аналітика витрат, шаблони, пошук за додатком.

Крім цього, “ПриватБанк” повністю змінив зовнішній вигляд мобільного додатка. У новій версії акцент робиться на рахунки. Тепер вони виводяться на головний екран, а переглядати їх можна буде, зробивши “свайп”. Але у майбутньому користувачі “Приват24” зможуть виводити на головний екран різні сервіси банку в залежності від своїх потреб.

Розробники кажуть, що повністю переробили архітектуру в новій версії “Приват24”. У компанії впевнені, що це прискорить роботу додатків і дозволить ефективніше розвивати сервіс. Нова версія запуститься окремими додатками на iOS і Android в рамках бета-тестування до кінця березня. Оновлення основних додатків станеться до кінця 2019 року.

У “ПриватБанк” також розповіли, що працюють над інтеграцією голосового помічника Google Assistant в “Приват24”. Він може розповісти про курс валют, кількість коштів на рахунку, з його допомогою можна буде поповнити мобільний телефон і переказувати гроші на карту. Поки що у компанії чекають, коли Google офіційно додасть підтримку української мови.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.