Представники Ірпеня взяли участь у засіданні нового складу Комісії НОК

Нещодавно керуючий справами виконавчого комітету ІМР Дмитро Негреша взяв участь в першому засіданні нового складу Комісії НОК “Закордонне українство” за участю президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки. Про це повідомляється на офіційному сайті Ірпінської міської ради.

Учасники засідання розглянули Положення про комісію, обговорили напрями діяльності на найближче чотириріччя та план роботи на 2019 рік. Серед запрошених учасників – Микола Мовчан, заступник міністра молоді та спорту України, та Олександр Каденко, заступник директора департаменту розвитку футболу Федерації футболу України.

У своєму виступі президент НОК України Сергій Бубка підсумував період, що минув з останнього засідання – цей час був насиченим на спортивні події та у діяльності комісії.

Насамкінець було обговорено плани роботи під час проведення чемпіонату світу з футболу серед українських діаспорних команд, який вже цього року прийматиме Ірпінь на Київщині. Зокрема, було запропоновано зустріч юних футболістів із легендарними олімпійцями та відомими футболістами України.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.