Представники Ірпеня відвідали білоруське місто-побратим Молодечно

Нещодавно представники Ірпінської міської ради – заступник міського голови Юлия Устич та радник міського голови з міжнародного співробітництва Оксана Сулима відвідали на запрошення білоруського міста-побратима Молодечно урочистий захід, присвячений 80-річчю утворення Молодечненського району та підведенню підсумків соціально-економічного розвитку в 2019 році. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook Оксана Сулима.

Святкування відбулося в міському Палаці культури Молодечно. Представники Ірпеня побачили у фойє виставку продукції основних підприємств Молодечного.

За їх словами, це дало можливість  краще познайомитися з економічно-привабливими пропозиціями щодо співпраці з Ірпенем.

“Приємно вразила чітка організованість самого заходу, основну частину якого було присвячено відзначенню кращих працівників року, лазерне шоу “Історія 80 років” надавало сучасних елементів свята. Для глядачів продемонстрували фільм про кращі трудові колективи району, вшанували квітами та грамотами почесних громадян району та Молодечно, минулих голів райвиконкому і заслужених працівників різних галузей народного господарства”, – розповіла Оксана.

“Святковий настрій створювали хореографічні колективи установ освіти: діти виступили з яскравим флешмобом. Музичні номери представили білоруські виконавці – уродженці Молодечно і Молодечнецького району. Було приємно спілкуватися з нашими побратимами і бачити їх гордість за своїх місцевих жителів та їх плідну роботу”, – додала Сулима.

Варто зазначити, що Молодечнецький край має гарний потенціал для того, щоб в найближчому майбутньому стати потужним промисловим, транспортним і сільськогосподарським центром.

За словами Оксани Сулими, під час офіційного прийому голова Молодечнецького району пан Юрій Горлов зазначив на тому, що Білорусія і надалі бачить Україну як одного з стратегічних партнерів і, відповідно, бажає нашим містам подальшої плідної співпраці та успішних проектів.

У свою чергу, від імені Ірпінської міської ради Юлія Устич привітала з великої сцени всіх мешканців Молодечненського району з ювілеєм та побажала подальшого процвітання, економічного зростання, добробуту, миру і достатку.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.