Працівники УЖКГ “Ірпінь” отримали ще один сміттєвоз

В Ірпені придбали чергову техніку для комунального підприємства УЖКГ “Ірпінь”. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк. 

“Продовжуємо удосконалювати матеріальну базу комунальних підприємств Ірпеня. Працівники УЖКГ “Ірпінь” отримали новий сміттєвоз. Це вже друга сучасна машина для збору побутових відходів, придбана цього року за кошти міського бюджету. Її вартість 2 млн 367 тис. гривень”, – зазначив Карплюк. 

Як відомо, близько двох місяців тому в Ірпені купили сміттєвоз задньої загрузки, зараз – бокової. Така техніка дозволяє зручно і безпечно прибирати сміття з різних видів сміттєвих майданчиків. А головне – нові машини дозволяють покращити якість послуг комунальних служб міста, адже старі машини часто виходить з ладу і гальмують роботу.

За словами мера Ірпеня, до кінця цього року планують придбати ще одну машину. “Це буде вже 15 одиниця техніка, куплена для УЖКГ “Ірпінь” протягом останніх трьох років. Загалом, за цей час ми придбали для підприємства техніки більше, ніж за попередні 20 років”, – відзначив Володимир Карплюк.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.