Працівники соціальної служби провели профілактичну роботу для студентів

Нещодавно під час батьківських зборів студентів І курсу Ірпінського економічного коледжу із важливими питаннями виступили працівники соціальної служби.

До участі в зборах було залучено представника служби у справах дітей та сім’ї Ірпінської міської ради Дисківську Наталію Юріївну та інспектора ювенальної превенції Ірпінського відділу поліції Ліхіцьку Анастасію Юріївну.

Чимало батьків схвильовані середовищем своїх дітей та хочуть, щоб усі біди і негаразди оминали їх дітей стороною.

xumAMQQvHz8-480x309

На зборах розглядалися питання, пов’язані з адаптацією та зміною середовища дітей,  велися пошуки вирішення нагальних проблем з невідвідуванням занять та підводились підсумки першого семестру. Особливу увагу було приділено негативним проявам у дитячій поведінці (тютюнопаління, зловживання слабо- та алкогольними напоями).

Працівники соціальної та правової сфер надали психологічну, соціальну та правову допомогу батькам у пошуку  шляхів вирішення проблем, пов’язаних із навчанням та вихованням дітей з метою попередження вчинення їхніми дітьми правопорушень та втягнення їх у злочинну діяльність.

Між працівниками служб, керівництвом закладу та батьками була абсолютна гармонія, однодумність та повага один до одного.

Бережіть один одного!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.