Позачергова сесія Ірпінської міськради відбудеться 10 серпня

10 серпня о 10:00 годині в залі засідань міської ради відбудеться засідання тридцять сьомої позачергової сесії Ірпінської міської ради.

Про це повідомляють на офіційному сайті Ірпінської міської ради.

На розгляд міської ради винесено наступні питання: про внесення змін до рішення 26-ї сесії Ірпінської міської ради VІІ скликання від 22.12.2016 року № 1694-26-VІІ «Про міський бюджет м. Ірпінь на 2017 рік»; про розгляд звернення ПРАТ «Червоний мак» щодо продовження дії договору оренди земельної ділянки, яка знаходиться в м. Ірпінь, парк Перемоги; про внесення змін і доповнень до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Ірпінської міської ради та її виконавчого комітету на 2017 рік; про внесення змін до штатного розпису закладів освіти; про затвердження штатного розпису Ірпінського НВО «Ірпінський ліцей інноваційних технологій – МАН» Ірпінської міської ради Київської області; про надання дозволу КЗ «Ірпінська центральна лікарня» на передачу КП «Муніципальна варта» дефибриллятора; про надання дозволу Територіальному центру соціального обслуговування на передачу комп`ютерної техніки Управлінню праці та соціального захисту населення; про затвердження звітів про виконання фінансових планів комунальними підприємствами Ірпінської міської ради за І півріччя 2017 року тощо.

Також у ході сесії планується внесення змін до існуючих місцевих програм, зокрема: «Тварини в місті», «Програма запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру чи терористичних проявів у місті Ірпінь та селищах Ворзель, Гостомель, Коцюбинське на 2016-2020 роки».

З проектом порядку денного можна ознайомитися у роздiлi «МІСЬКА ВЛАДА – Міська рада – Перелік питань до сесії» (http://imr.gov.ua/perelik-pitan-do-sesiji).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.