Поліція затримала жінку, яка в Ірпені збувала наркотики

Поліцейські вилучили у громадянки 70 пакетиків з кристалоподібною речовиною білого кольору. З її слів вилучена в неї речовина є метадоном. Про це повідомляється на сторінці “Поліція Київської області” у Фейсбуці.

За цінами “чорного ринку” вартість такого товару складає близько 100 тисяч гривень.

Як повідомляється, 29-річна жителька міста Ірпінь для налагодження свого “бізнесу” та для обміну повідомленнями використовувала популярні месенджери. 

Працівники поліції затримали жінку на “гарячому”, коли вона робила закладки серед міста. Зловмисницю доправили до місцевого відділу поліції, де вилучили поліетиленові пакетики з наркотичним засобом.

Також у жінки вилучено мобільний телефон, де міститься інформація про її злочинну діяльність.

За фактом збуту наркотичних речовин Ірпінським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

У подальшому працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Київщини проведуть необхідні оперативні заходи, щоб встановити шляхи походження “метадону” та коло осіб, причетних до організації його збуту.

Зловмисниця затримана і наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз. Досудове розслідування триває.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.