Поліція відкрила кримінальне провадження за пошкодження реклами ЖК “Центральний”

Поліція відкрила кримінальне провадження щодо пошкодження рекламної вивіски ЖК “Центральний”. Наразі взяті відбитки пальців на пляшках з запалювальною сумішшю та запальничці, встановлюються особи паліїв. Про це повідомляється на офіційній сторінці житлового комплексу у соцмережі.

Як відомо, у ніч з 23 на 24 лютого встановлену згідно всіх вимог законів про рекламу та благоустрій на в’їзді в Ірпінь конструкцію спробували підпалити, а в ніч з 24 на 25 лютого – понівечили її камінням.

“Не виключаємо, що палії належать до організованої групи, яка здійснювала ряд підпалів в Ірпінському регіоні. ЖК “Центральний” гарантує зі свого боку нагороду в розмірі 100 000 гривень людині, яка повідомить про особи виконавців та замовників підпалу (конфіденційність гарантуємо!!!!! для нас важлива виключно достовірність інформації про виконавців та особливо – про замовників). Просимо повідомляти інформацію за номером +380965685978 або повідомленням на сторінці ЖК “Центральний” у Facebook”, – йдеться у повідомленні.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.