Поліцейські провели в Ірпені масштабні заходи безпеки

6 травня поліція Київщини провела посилені безпекові заходи в Ірпені. За один день вдалося виявити багато злочинів та правопорушень. Зокрема, було відкрито п’ять кримінальних проваджень щодо незаконного обігу наркотичних речовин. Про це інформує Бучанське районне управління поліції ГУНП в Київській області.

Цього дня на вулиці міста спільно вийшли правоохоронці, курсанти Національної академії внутрішніх справ, представники полку «Миротворець», Муніципальної варти та добровольчого формування територіальної громади.

Загалом було перевірено 211 громадян та понад 30 автомобілів.

«Поліцейські задокументували 46 адміністративних правопорушень. Зокрема, зафіксували нетверезого кермувальника та 6 водіїв, які перевищили встановлені обмеження швидкості руху, 4 – порушили правила дорожнього руху. Піші патрулі також склали протоколи відносно громадян за розпиття алкоголю та куріння у громадських місцях», — додають правоохоронці.

У Бучанському управлінні поліції зазначають, що такі заходи із курсантами Національної академії внутрішніх справ будуть проводити двічі на тиждень задля підвищення рівня безпеки і правопорядку.

Нагадаємо, 2 травня в Ірпені відкрили відбудований поліцейський відділок. У березні 2022 року в його підвальному приміщенні ховалися десятки людей. Згодом їх евакуювали, а сам відділок опинився під активними обстрілами російських військових і був сильно пошкоджений.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.