Поліцейські затримали особу, яка побила громадянина Індії в Бучі

Поліція затримала чоловіка, який у Бучі здійснив напад на іноземця, нанісши останньому тілесні ушкодження.

Про це повідомляє Ірпінський відділ поліції ГУНП в Київській області.

Так, 15.01.2020 року на території Ірпінського регіону трапилася резонанса подія. До спецлінії “102” близько 18.30 надійшло повідомлення, що в м. Буча, по вул.Енергетиків невідома особа нанесла тілесні ушкодження громадянину Індії.

Як повідомляється, на місце події негайно було направлено групу реагування патрульної поліції та слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин події. Як стало відомо, невідомий чоловік здійснив напад на іноземця, нанісши останньому тілесні ушкодження металевим предметом схожим на гачок, які мав загострення з обох кінців. На той час зловмисник покинув місце події.

“На пошук особи, яка здійснила напад, поліція міста Ірпеня кинула всі сили та засоби. Дякуючи небайдужим громадянам, які повідомляли в якому саме напрямку рухається нападник правоохоронці затримали гр. Ф., 1974 р.н., мешканця смт. Гостомель. Під час поверхневого огляду у громадянина виявлено та вилучено аналогічний металевий предмет схожий на гачок з двома загостреними кінцями. Невідомо, які саме наміри мав на меті громадянин Ф., та як трагічно могла б закінчитися подія, якби поліцейські не затримали нападника. Під час розмови з поліцейськими нападник поводив себе занадто зухвало”, – повідомили у поліції.

По даному факту відкрите кримінальне провадження, наразі проводиться слідство.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.