Поліцейські Ірпеня отримали нову техніку

Цього тижня поліцейським Ірпеня вручили один комп’ютер і два багатофункціональні пристрої для офісу. Минулого року за рахунок міського бюджету було придбано для них комп’ютерний комплекс. Всього ж на офісну техніку і камери відеоспостереження для ірпінської поліції передбачено 200 000 грн. Про це повідомив перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин. 

Варто зазначити, що, у рамках програми “Безпечне місто” почалася активна співпраця ірпінської поліції з нашим КП “Муніципальна варта”, завдяки якій Ірпінь вже став набагато безпечнішим і спокійнішим. “Лише протягом минулого року інспектори мунварти попередили тисячі випадків порушень правил громадського порядку, склали майже 120 протоколів про адміністративні правопорушення та 150 приписів про порушення правил благоустрою міста. Муніципальній варті теж допомагає працювати нова техніка, якої було багато придбано минулого року: 2 патрульні автомобілі, комп’ютерна техніка, спецобладнання. Ми й надалі будемо допомагати тим, хто береже наш спокій, щоб Ірпінь завжди був безпечним містом”, – зазначив Маркушин.

Як відомо, вже кілька років в Ірпені діє муніципальна програма “Безпечне місто”. Серед різних заходів, спрямованих на посилення міської безпеки, вона передбачає і допомогу міста у вирішенні проблем матеріально-технічного забезпечення Ірпінського відділу поліції. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.