Погода в Україні різко зміниться, – синоптик

Гідрометцентр України прогнозує поступове зниження температури на всій території країни. До вихідних 26-27 жовтня температура повітря знизиться в середньому на 5 градусів. Про це інформує видання OBOZREVATEL.

Провідний синоптик відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру Роман Мурмило вважає, що поки що немає підстав говорити про закінчення “бабиного літа” – воно триватиме ще як мінімум 7 днів.

“Нового похолодання поки не видно. Просто поступове зниження температури по всій території України. Тільки в кінці тижня можуть пройти невеликі дощі в західних областях, але це не вплине на ситуацію в цілому”, – пояснив синоптик.

“Така погода, ” бабине літо”, буде зберігатися до кінця наступного тижня. Десь буде більше хмарності, десь менше, тумани, але різкої зміни в погоді не очікується”, – спрогнозував він.

Але вже за тиждень бабине літо перетвориться відразу в “жіночу зиму”, минаючи осінь. Адже вже 28 жовтня очікується +5 градусів, а 29 жовтня варто чекати дощ зі снігом. З 1 листопада, згідно з даними ресурсу, можливі денні морози до -1 градуса, а вночі і зовсім температура впаде до зимових -7.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.