Події, що відбуваються в Ірпені – помста за виграні у Коцюбинському вибори, – Карплюк

Події, що зараз відбуваються в Приірпінні – ні що інше, як помста за виграні партією «Нові обличчя» вибори у Коцюбинському. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі заявив очільник Ірпеня Володимир Карплюк.

Безымянный

“Ви мене не любите. Вам не має чого мене любити. Я десятки разів (завжди) відмовив вам у виділенні землі, встановленні “ларьків” і збереженні корупційних схем у видачі дозвільної документації містом. Ми змусили десятки підприємств “смотрящих” платити податки і сплачувати пайову участь”, – звернувся Карплюк до тих, хто уже не вперше замовляє обшуки у Ірпінській міській раді та приватній оселі мера міста.

Як відомо, сьогодні зранку ЗМІ та соціальні мережі поширили інформацію, що Генеральна прокуратура проводить обшуки у приміщенні Бучанської міської ради, вдома у мера Бучі Анатолія Федорука, а також у приватній оселі міського голови Ірпеня Володимира Карплюка.

Як повідомляє Карплюк, йому неодноразово уже передавали «привіти», прикриваючись першими особами держави, а останньою крапкою стало рішення Верховного суду України щодо скасування антиконституційної постанови ВРУ «Про припинення повноважень Коцюбинської селищної ради», яке підтвердило правову позицію команди мера.

“Я не боюся обшуків. Я хвилююся за своїх дітей, які не повинні зростати у своєму дворі бачучи “зелених чоловічків” з автоматами. Я готовий до публічного розгляду будь-якого висунутого мені звинувачення. Але оскільки ваші задачі політично вмотивовані – у вас не вистачить на це сміливості”, – пише Карплюк.

13659069_853193528119928_1214257692918958745_n

13731498_853193534786594_4017442873192349384_n

Мер Ірпеня говорить, що люди, котрі замовили ці скандальні обшуки мають мандати народних депутатів та посади у Генеральній прокуратурі, але за його спиною реальні справи у розвиткові міста та підтримка мешканців. Окрім цього, Володимир Карплюк оприлюднив документи, які засвідчують, що станом на 9 червня жодних кримінальних проваджень щодо вчинення ним кримінальних правопорушень Генеральною прокуратурою не розслідувалися. Але попри це 16 червня у приміщенні Ірпінської міської ради був проведений обшук, під час якого було вилучено кілька документів, які Ірпіньрада уже передавала Генпрокуратурі за запитом.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.