Пляж на озері “Кар’єр” став чистішим

Сьогодні відбулося прибирання пляжу озера Кар’єр, в якій взяли участь місцеві мешканці Ірпеня, комунальники, а також депутати міськради та члени виконкому. Про це на своїй сторінці у соцмережі “Facebook” написав радник мера Максим Плешко.

vozle-ozera4

vozle-ozera5

За його словами, багато людей підтримали цю ініціативу. “Члeн виконкому Віктор Броніславович Куровський особисто віртуозить на бульдозeрі. 8 бігбeгів сміття зібрано комунальниками, працівниками виконкому і служб. Нові лавки і столи збито столярами ЖЕКу. Активісти ГО “Покровський” вигрібають водорості”, – повідомляє про хід роботи Плешко.

uborka-na-ozere

uborka-na-ozere1

Робота по прибиранню пляжу була злагодженою. Перший заступник міського голови Дмитро Христюк розподілив обов’язки, начальник відділу житлово-комунального господарства Артур Загодіренко координував роботу, начальник КП “Контроль благоустрою міста” Євгенія Алєксєєва вирішила питання з контeйнeрами для сміття, а начальник КП “Управління житлово-комунального господарства “Ірпінь” Сергій Скрипник організував комунальників.

“Цe і є жити по-по новому, робити місто по-новому. Дякую усім, хто долучився!”, – зазначив радник мера.

uborka-na-ozere6

Нагадаємо, що згідно з результатами санітарно-мікробіологічного дослідження обласної санітарно-епідеміологічної служби у водоймах Ірпеня можна купатися, адже вода є у межах норми. При максимальній допустимій нормі 5000, індекс кишкової палочки в озері «Кар’єр» в Ірпені становить 2300, річка Ірпінь – 1400.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.