Плешко: Зіневич фінансує телеканал “Погляд”, бо він ненавидить Ірпінь та його жителів

Скандальновідомий власник телеканалу “Погляд” Олексій Зіневич фінансує телеканал, бо він ненавидить Ірпінь та його жителів, які в більшості його не підтримують і не сприймають. Зіневич викидає величезні гроші на фейковий канал через ненависть, яка його роз’їдає і жагу до влади. У цьому впевнений депутат Ірпінської міської ради Максим Плешко. 

Читайте також: Чим запам’ятався для Ірпеня Олексій Зіневич: погляд ззаду

За словами депутата, щоб маніпулювати громадською думкою, цьому телеканалу потрібне фінансування. “Сьогодні фінансування “Погляду” здійснюється з однією метою – відбити потім ці кошти, добравшись до бюджету Ірпеня, який за останні чотири роки вдалося збільшити на порядок. Інакше виникає питання: навіщо Зіневичу фінансувати телеканал, який йому обходиться в сотні тисяч доларів щомісяця? Можна було б наївно припустити, що Зіневич просто любить Ірпінь. Але чи це так? Чи може людина любити Ірпінь, якщо під час прокладки кабелів та дротів свого інтернет-провайдера “Бест” Зіневич завдав збитків ірпінському бюджету (а, значить, кожному жителю міста, бо бюджет – це кошти громади) на понад мільйон гривень? Чи може Зіневич любити Ірпінь, коли під час приєднання до Ірпеня Михайлівка-Рубежівки він агітує громаду Рубежівки не приєднуватися до Ірпеня, хоча кожен управлінець розуміє, що розширення міста – це нові можливості для обох населених пунктів? Чи може Зіневич любити Ірпінь, якщо для тиску на місцеву громаду він привозить тітушню з інших регіонів України, щоб ці спортики били ірпінських АТОвців, зневагу до яких Зіневич навіть не приховує? Чи може Зіневич любити Ірпінь, коли в ефірі телеканалу “Погляд” наше місто постійно висвітлюють в негативному контексті, а сусідню Бучу (де Зіневич живе), виключно у позитивному? Чи любить Зіневич Ірпінь та його зелені зони, якщо він в Бучі для будівництва свого маєтку вирубав дерева Лісової Бучі на ділянках, які йому виділили на підставних осіб? Відповідь очевидна: ні”, – зазначає Плешко. 

Як відомо, Олексій Зіневич прославився незаконним отриманням земельних ділянок у Бучі, вирубкою дерев у Зеленій Бучі та скандалом зі “зливом” компанією “Бест” даних абонентів. Крім того, Олексія Зіневича звинувачують у прямих посяганнях на свободу слова у регіоні через блокування його провайдером регіональних інтернет-ресурсів.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.