Плешко спростував інформацію про проведення погоджувальної ради у Польщі

Депутат Ірпіньради Максим Плешко спростував інформацію про проведення погоджувальної ради депутатами міськради у Варшаві. Фейкову інформацію сьогодні розповсюдила лауреат журналістської антипремії “Унітаз року” Ірина Федорів на сайті “Громада Коцюбинського”.

Плешко зауважив, що дійсно, депутати Ірпінської міської ради наприкінці серпня візьмуть участь у тренінгу з питань партійного будівництва та медійних комунікацій, який відбудеться у Варшаві. Серед лекторів – відомі фахівці. Депуту обіцяв окремо опублікувати фотозвіт.

“Безпринципна дерибанщиця грантів платників податків США та ряду країн Європи Ірина Федорів вчергове оприлюднила неправдиву інформацію на “Сайті громади Приірпіння”, що депутати їдуть на погоджувальну раду міськради Ірпеня, щоб провести її в Польщі. Ну що ж. Брехню не пробачимо. Тепер почнемо розкривати історію брехливого життя Ірини Федорів. Скоро буде багато цікавої інформації”, – повідомив Максим Плешко.

Як відомо, Ірина Федорів є лауреатом журналістської антипремії “Унітаз Року” та увійшла до п’ятірки журналістів, які зганьбили честь професії.

Крім цього, Федорів у своїй декларації  за 2017 рік вказала, що 31 грудня 2017 року придбала квартиру під Києвом (смт. Коцюбинське) за 59 доларів США (1617 грн) за метр квадратний. Вказана вартість нерухомості не відповідає ринковій і, швидше за все, застосовувалася з метою ухилення від сплати податків.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.