Плешко розказав про задум Карплюка з реконструкції центру

Після добудови і реконструкції території і майданчиків 17-ої школи, парку “Перемога”, площі перед Екомаркетом та вулиці Тищенка в Ірпені має остаточно сформуватись вісь центральної частини міста. Про це написав на своїй сторінці радник мера і депутат Максим Плешко, коментуючи інформацію про початок робіт із реконструкції майданчиків біля школи.

“За містобудівним баченям Володимира Карплюка розвиток центральної частини міста, який наразі підійшов до Соборної і площі перед Екомаркетом, піде далі. Буде реконструйовано цю площу, терирорію за ЕКО і парк “Перемога” аж до Університетської. Картину доповнюватиме нова сучасна вулиця Тищенко із найстарішим храмом, який на ній розташований. Замкне цей великий ареал оновлена 17-та школа”, – пояснив Плешко.

За його словами від “Університетської через парк, Екомаркет його площу, вулицю і площу Шевченка аж до Вокзалу сформується вісь центральної частини міста Ірпеня. Це буде велика сучасна пішохідна територія де розмістяться локації освіти, спорту, культури, розваг, шопінгу, масових свят та ін.

Як відомо, протягом останніх 2 років в Ірпені для зручності і комфорту мешканців створено та оновлено чимало нових інфраструктурних об’єктів. Нещодавно розпочали будівельні роботи з добудови 17 школи. Незабаром розпочнеться реконструкція і добудова 2-гої школи. 

В кінці 2016-го року в Ірпені відкрили оновлену центральну площу. Повністю реконструйована цетнральна площа міста сьогодні є важливим культурно-інформаційним центром, місцем цікавих зустрічей та мистецьких заходів.

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.