Підпал автомобілів родини Александрових у Коцюбинському – це справа рук Матюшиної

Підпал автомобілів родини Александрових у Коцюбинському, який відбувся сьогодні вночі, це справа рук екс-голови селища Ольги Матюшиної. Про це заявив депутат Коцюбинської селищної ради Сергій Даніш. 

“Сьогодні вночі в Коцюбинському відбувся підпал автомобілів родини Александрових. Фракція “Нові Обличчя” у Коцюбинській селищній раді категорично засуджує цей злочин та закликає правоохоронні органи в найкоротші строки провести незаангажоване розслідування”, – підкреслив Даніш.

У депутатського корпусу з цього приводу є дві версії. “Ми виключаємо хуліганство та вимагаємо від поліції та прокуратури розглянути дві версії. Перша версія – це провокація з боку команди самої Ольги Матюшиної, спрямована на натравлення правоохоронців, журналістів та нардепів на депутатський корпус Коцюбинської селищної ради після того, як ми проголосували проти приєднання Коцюбинського до Києва (тепер Верховна рада не має права прийняти рішення про приєднання). Подібні злочини (підпали, побиття тощо) траплялися раніше в часи, коли екс-селищна голова Ольга Матюшина опинялася в патовій ситуації, і їм не вдавалося натравити на депутатський корпус прокуратуру та поліцію. Це схоже на добре зрежисовану провокацію. Друга версія – це внутрішньокомандна боротьба людей Матюшиної за відмиті кошти, вкрадені з УЖКГ “Біличі”. Власниця спалених авто – Дар’я Александрова – працювала заступником директора УЖКГ “Біличі”. Наразі вона є працівником селищної ради”, – зазначив Сергій Даніш.

Як відомо, поліція наразі розслідує декілька кримінальних проваджень по розкраданню коштів, виділених на ремонт даху будинку культури і спортивний майданчик. При цьому Ольга Матюшина, щоб уникнути кримінальної відповідальності, змінила вже восьмого директора УЖКГ “Біличі”. 

“Станом на сьогодні ні поліція ні прокуратура не розслідують належним чином дані провадження. Враховуючи вищевикладене, ми вимагаємо відставки прокурора Ірпеня та його заступників, які роблять вигляд, що Матюшина та її поплічники не розкрадають бюджет Коцюбинського. Якщо прокурор області на це не відреагує належним чином, ми будемо змушені звернутися до Генерального прокурора України Юрія Луценка”, – заявив Даніш. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.