Підлеглі Чібісова вчетверте переміряли центральну площу Ірпеня

Сьогодні прокуратура вчерверте переміряла центральну площу Ірпеня. Про це повідомив ірпінський міський голова Володимир Карплюк.

 

“У день пікетування Київської обласної прокуратури громадою Ірпеня, прокурор області Дмитро Чібісов, щоб помститися нам, послав підлеглих обшукати приватний будинок заступника голови партії “Нові Обличчя”. Сьогодні активісти Ірпеня та Коцюбинського прикували себе наручниками до ґратів на вході в прокуратуру області з вимогою демонтувати цю незаконно встановлену металеву перешкоду та забезпечити вільний доступ громадян до приміщення прокуратури. Цього разу Чібісов знову помстився і послав підлеглих В ЧЕТВЕРТИЙ РАЗ переміряти Центральну площу Ірпеня”, – розповів мер.

 

 

За його словами, площу переміряли вздовж та в ширину усі, хто тільки міг: прокуратура, поліція, контролюючі органи, журналісти, псевдожурналісти тощо. Більше того, Держаудитслужба не знайшла жодних порушень при реконструкції площі, що зафіксовано двома актами перевірки.

 

“Вважаю таку реакцію на акцію активістів неадекватною. Тим більше, навіщо вчетверте переміряти одну й ту саму площу? Може, хтось вкрав кілька плиток собі додому? Чи цим має займатися Київський обласний прокурор при тому, що десятки справ-висяків лежать роками в прокуратурі області? Сподіваюся, що відповідь на це питання дасть сам Чібісов. У вигляді заяви про звільнення”, – заявив Карплюк.

 

Як відомо, сьогодні троє активістів прикували себе наручниками до металевого турнікету на вході в Київську обласну прокуратуру з вимогою прибрати цю загорожу, забезпечити відкритий доступ до прокуратури кожному громадянину, невідкладно розпочати розслідування резонансних справ-“висяків”, зупинити тиск на місцеве самоврядування. У випадку невиконання вимог, активісти пообіцяли домогтися звільнення прокурора Київської області Дмитра Чібісова.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.