Підгірну відкриють до літа

Навесні  активно продовжили капітальний ремонт дороги, будівництво тротуарних зон та велодоріжки по вул. Підгірній. Про це написав перший заступник Ірпінського міського голови Дмитро Христюк. 

“Ці роботи ми розпочали ще в 2016 році, проте після проведення додаткового геологічного обстеження прийняли стратегічно важливе рішення – зробити повне глибинне виторфовування під полотном дорожнього покриття. Цей об’єм робіт ми встигли виконати ще до кінця 2016 року”, – розповів Христюк.

Проте додаткові роботи збільшили термін проведення капітального ремонту. За словами першого заступника, у мерії пішли на ці дуже об’ємні по роботі та по часу їх виконання додаткові навантаження, тому що роботу потрібно робити якісно, щоб дорога слугувала не 2-3 роки, а потім повторно робити капітальний ремонт, а слугувала більше 10-15 років.

“Плануємо в першому півріччі 2017 року відкрити дорогу по вул. Підгірній! Розуміючи стратегічне значення для громади Ірпеня цієї дороги, проведення будівельно-ремонтних робіт триматимемо на постійному контролі!”, – підсумував Христюк.

Як ми повідомляли, об’їзна дорога по вул. Підгірній – одна із сполучних ланок міста. Сьогодні через поганий стан переїзду і його часте закриття утворюються затори. Саме тому реконструкція цієї вулиці значно розвантажить транспортний рух до інших міст.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.