Під час святкування Дня Європи в Мілані говорили про Ірпінь

Проєктний менеджер Irpin Reconstruction Summit Владислав Малашевський долучився до святкування Дня Європи в Мілані. Під час свого виступу на урочистостях він нагадав усім присутнім про важливість надання допомоги Україні. Про це повідомили в IRS.

На святкування зібралися студенти та представники різних італійських інституцій. Владислав Малашевський звернувся до всіх і наголосив на ціні, яку українці платять щодня, щоб бути частиною європейської сім’ї та її системи моральних і політичних орієнтирів. А також вкотре закликав усіх долучатися до відновлення України й Ірпеня.

«У перший день Європи, який Україна святкує на державному рівні, наша команда вважає надзвичайно важливим нагадати світовій спільноті про нагальну потребу України у підтримці та допомозі у реконструкції, адже саме ми стали щитом і мечем Європи на варті демократії та наших спільних цінностей!», — зазначають в IRS.

Нагадаємо, наприкінці квітня у Римі відбулася українсько-італійська конференція, на якій обговорили питання відбудови України. Під час заходу учасникам показали масштаби руйнування українських міст, зокрема й Ірпеня, а також — відео візиту прем’єр-міністерки Італії Джорджі Мелоні до міста-героя.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.