Петрик-Єльнікова назвала АТОвців щурами

Заступник керівника УЖКГ “Біличі”, ставленик Ольги Матюшиної, Леся Петрик-Єльнікова у соцмережі назвала коцюбинських військовослужбовців, воїнів АТО, тиловими щурами. Про це повідомляє сайт “Нове Коцюбинське”.

“Шановні, держава вас утримує!!!! Вам дали форму, зарплату, пільги – вам ще мало?!!! В той час, коли волонтери простим солдатам на фронт передають посилки, вас держава годує, взуває-вдіває, вам і цього мало?!!! Панове, а в зад вас не поцілувати?!” – пише Петрик-Єльнікова.

Таке обурення в члена команди Матюшиної викликало те, що не всі представники місцевої військової частини долучились до святкових заходів, приурочених до Дня Захисника України.

В той же час один з кіборгів Коцюбинського Сірко Муквич аргументував нечисленну присутність військовослужбовців: “Прошу вибачeння алe ми всі попхалися на кладовища до своіх братиків!» , «Я щe раз прошу вибачeння! Пeрeд дітками та Батьками алe ми собі спланували своі діі за тиждeнь і за дeнь нас поставили пeрeд фактом. Ми готові вдягти форму та особисто пeрeпросити у кожного Малeнького Гeроя”.

Нагадаємо, вже не вперше члени команди Матюшиної оббріхують героїв АТО. Аналогічний випадок був з політтехнологом Іриною Федорів. 

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.