Перед Новим Роком маленькі ірпінці отримали подарунки від помічників Санти

Напередодні Нового року у рамках новорічного проекту “Пошта Санти” помічники Санти доставили подарунки дітям, які продовжують вірити в диво, не дивлячись на складні життєві обставини. Про це повідомляється на офіційному сайті Ірпінської міської ради. 

“Солодощі, книжки, пазли, іграшки, зимові шапочки, шкарпетки, матеріали для творчості – ось таке  смачні і корисні  подаруночки приготував Санта своїм підопічним – діткам з інвалідністю, сиротам, діткам з багатодітних малозабезпечених сімей. Саме їм найважливіше повірити в те, що про них піклуються і що світ добрий”, – йдеться в повідомленні.

 

Як зазначають організатори проекту, напевно, немає більшого щастя на землі, ніж доставляти щастя іншим. Головне завдання Пошта Санти – це, щоб дитина повірила в диво, повірила в Санту. І, здається, головна мета цього проекту досягнута.

 

Цього року помічниками Санти були: Наталія і Юлія Павлусь, Андрій Літвинов, Олена Вітер, Оксана Нечитайло, Олеся Олійник, а ще ціла команда добрих благодійників, що з любов’ю і турботою готували надіслали подарунки маленьким підопічним Санти.

 

Команда помічників Санти висловлює щиру подяку всім добрим, світлим, чуйним людям, які відгукнулися і допомогли створити дітлахам казку 31 грудня.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.