Пенсіонерам-переселенцям слід оформити електронні посвідчення

Управління Пенсійного фонду України в Ірпені наголошує на необхідністі оформлення електронних пенсійних посвідчень для внутрішньо переміщених осіб. Про це повідомляють на офіційному сайті Ірпінської міської ради.

TthNEutiZMk-e1470047336564

Таке рішення ухвалив Кабінет міністрів України. На ці картки буде нараховуватися пенсія, а також вони водночас будуть і пенсійними посвідченнями. Особі, яка отримає електронну картку пенсійне посвідчення звичайного зразка уже видавати не будуть.

“Електронне пенсійне посвідчення виготовлятиметься на ім’я особи, якій призначено пенсію. Виготовлення електронного посвідчення здійснюватиметься на підставі заяви пенсіонера, поданої до територіального органу Пенсійного фонду України, протягом 30 робочих днів із дня прийняття такої заяви”, – йдеться у повідомленні.

Для оформлення електронного пенсійного посвідчення пенсіонери з числа внутрішньо переміщених осіб повинні звернутися до управління Пенсійного фонду України у місті Ірпені (м. Ірпінь, вул. Шевченко, 4, кабінет №1) та надати документи, а саме: паспорт, довідку про реєстраційний номер облікової картки платника податків фізичної особи, довідку тимчасово переміщеної особи та фотокартку розміром 30х25 мм.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.