Партія “Слуга народу” відмовилася висувати Зіневича по Ірпеню – “він зашкварений!”

22C13320-BBFA-47C5-901F-ADBCD4BBCC89

Керівництво Київського обласного штабу партії “Слуга народу” прийняло рішення не висувати скандально відомого Олексія Зіневича на посаду мера Ірпеня і відмовило у висуванні людей Зіневича за списками партії “Слуга народу” в Ірпінську міську раду.

Нагадаємо, раніше скандальний забудовник Лісової Бучі Олексій Зіневич, якого США позбавили візи, оголосив своєму оточенню, що він запропонував керівництву партії “Слуга народу” 1,2 млн. доларів за висунення його на посаду мера міста Ірпінь Київської області від “слуг”.

Олексій Зіневич фігурує в десятках кримінальних справ по виділенню земельних ділянок на підставних осіб в місті Буча Київської області.
При цьому він незаконно захопив Бучанської вулицю Ганни Барвінок, захистивши її чотириметровим парканом.

Зіневича неодноразово звинувачували в обмеженні свободи слова і блокуванні інтернет-сайтів засобів масової інформації через провайдера “Бест”. У 2016 році за наказом Олексія Зіневича для користувачів “Бест” були заблоковані сайти “Зоря Приірпіння”, “Ірпінь онлайн”, “Правда Ірпеня” і офіційний ресурс Ірпінської міської ради. Під натиском громадськості Зіневич здався і був змушений розблокувати ресурси.

Однак в 2018 році “Бест” вдруге незаконно заблокував “Правду Ірпеня”. Сталося це після того, як сайт опублікував серію викривальних матеріалів про причетність Зіневича до дерибану землі та незаконної вирубки дерев в Лісовій Бучі. І тільки після публічних заяв громадських організацій, відповідних публікацій Інституту масової інформації та інтернет-видання “Детектор медіа”, сайт “Правда Ірпеня” розблокували.

Читайте також: Керівництво “Слуги народу” про Зіневича: “Зараз дуже багато вештається політичних аферистів”

Охоронці Олексія Зіневича публічно нападали на журналістів під час проведення круглого столу про перспективи розвитку Ірпінського регіону. Звичайно, за винятком тих, хто на нього працює. Більш того, журналістів силою виганяли із зали.

29 листопада Вікіпедія вилучила сторінку про персону “Зіневич Олексій Олексійович” через її суспільну незначущість. Нагадаємо, раніше США позбавили Олексія Зіневича візи, а Київський апеляційний суд залишив під арештом земельну ділянку під маєтком Зіневича в Лісовій Бучі.

Висування Зіневича від партії “Слуга народу” і продаж йому за цю суму можливості провести своїх людей в Ірпінську міську раду зможе стати причиною внутрішньопартійного розслідування, чи взяв хтось із керівництва партії гроші від скандального Олексія Зіневича.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.