Особисто я побачив переможця: боярчанин поділився враженнями від зустрічі з Володимиром Карплюком

“Особисто я побачив переможця. Враження, що людина попри молодий вік наперед знає усі ходи на шаховій дошці”. Такі враження виникли у боярчанина Андрія Горчинського під час зустрічі лідера партії “Нові обличчя” Володимира Карплюка з громадою Боярки.

“І головне! Я не побачив і не почув “води”. Усі відповіді змістовні, короткі, інформативні. Головна озвучена мета, це вивести Боярку з під впливу Смірнової з Вадімкою. Створити локальне ОТГ “Боярське”. Зберегти та наповнити бюджет ОТГ. Зробити місто та ОТГ, фінансово не залежними від району. І у цьому мої погляди повністю співпадають з поглядами Карплюка”, – розповів Андрій Горчинський.

Боярчанин також розповів, що вважає Карплюка переможцем по відношенню до усіх навколо, є розумним, авторитарним, має схильність до авантюризму, не боїться опонентів і сприймає їх як особистий виклик, є хорошим господарником, адже пам’ятає чисельність, зміст, локації усіх об`єктів; знає кількість дітей у класах, та то скільки першачків пішли до школи та пам’ятає чисельність груп у садочках.

“Певно, якщо б були якісь публічні дебати з конкурентами за володіння депутатським мандатом, то у конкурентів просто б не було шансів(дивився відео з Горобцем, так він на фоні Карплюка просто птєнчік на фоні яструба)”, – додав Горчинський.

Нагадаємо,  Володимир Карплюк балотується до Верховної Ради України по 95 виборчому округу.  У зв’язку з цим, очільник команди “Нові обличчя” запустив серію передач “Ірпінь: історія успіху”. Це розповідь про те, якими можуть бути усі українські міста з півночі на південь, із заходу на схід.

Також сьогодні Карплюк оприлюднив основні положення своєї передвиборної програми. 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.