Організатори розігрують квитки на Чемпіонат світу з мотокросу

Головний організатор Чемпіонату світу з мотокросу – 2019 в Україні – спортивно-технічний клуб «Сона» оголосив про розіграш квитків.

Обирати щасливчиків будуть 18 квітня – рівно за місяць до початку міжнародних змагань. Про це повідомляє Інформаційне агентство ITV з посиланням на сторінку події у FB.

18-19 травня на мототрасі СТК «Сона» (м. Буча) відбудеться V Етап Чемпіонату світу з мотокросу серед екіпажів та Чемпіонат Європи з мотокросу на квадроциклах. Вже зараз на цю подію очікують рекордну кількість глядачів, зізнаються організатори.

«Це будуть не просто спортивні змагання, де боротимуться за перемогу зірки світового мотоциклетного спорту. Для глядачів ми готуємо насичену розважальну програму, великий фуд-корт, атракціони та анімацію для дітей – тобто там буде все, що потрібне для активного сімейного відпочинку на вихідних. Ну і звичайно, мотокрос – це завжди неймовірний адреналін і незабутні враження. Впевнений, кожен хто прийде на Чемпіонат в цьому переконається», – розповів організатор, багаторазовий чемпіон України з мотокросу Олександр Пащинський.

Змагання такого масштабу на Київщині пройдуть вперше. У них візьмуть участь більше 100 учасників з 30 країн світу. Серед них і сучасна зірка мотокросу, 10-разовий чемпіон світу Деніель Вільямсен. Спортсмен уже випробовував місцеву трасу у жовтні минулого року, взявши участь в Кубку України з мотокросу і досить високо оцінив організацію змагань.

“Тут організатори провели неймовірну роботу, це чудова мототраса. Українські спортсмени можуть пишатися, що мають такий трек. Я уже збираюся повернутися сюди на Чемпіонат світу-2019”, – зазначив тоді журналістам Вільямсен.

Слід відзначити, що мотоциклетна траса СТК “Сона” уже понад 20 років приймає міжнародні, всеукраїнські та регіональні змагання з мотокросу і вважається однією з кращих тренувальних баз для українських спортсменів. Траса створена 1994 року і відповідає усім європейським нормам. Протяжність – 1800 м. Змагаючись, спортсмени долають 22 трампліни і 17 поворотів. Отримати квитки на це масштабне спортивне дійство, кажуть організатори, можна, взявши участь у розіграші або придбавши їх на CONCERT.UA .

Bookmark the permalink.

Comments are closed.