Опоненти Карплюка на 95 окрузі вже готуються до введення в оману виборців

Потенційні опоненти Володимира Карплюка на 95 окрузі вже готуються до введення в оману виборців. За згоду балотуватися по 95 округу, вони пропонують “Карплюкам Володимирам Андрійовичам” великі суми грошей. Про це лідер партії “Нові Обличчя” написав на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

За його словам, після отримання результатів соціологічних досліджень, згідно яких у Володимира Карплюка найбільший рейтинг серед усіх потенційних кандидатів, вони почали шукати кількох моїх повних двійників.

“За згоду балотуватися по 95 округу, вони пропонують “Карплюкам Володимирам Андрійовичам” по 20000 доларів США. Законодавчо це не заборонено, але частину голосів ці двійники можуть відтягнути”, – повідомив Карплюк.

У разі використання цієї брудної технології команда “Нових Облич” планує провести масштабну інформаційну кампанію, щоб повідомити виборцям номер Володимира Карплюка у виборчому бюлетені.

“Станом на сьогодні я є єдиним кандидатом, зареєстрованим по 95 виборчому округу. Раджу моїм опонентам не відсиджуватися в окопах провокаційних війн, а нарешті офіційно зареєструватися в ЦВК. А кошти, спрямовані на пошуки ще одного “Карплюка”, рекомендую їм передати до фонду “Таблеточки” – дітям потрібні ваші гроші на лікування, навіть, якщо ці гроші вкрадені вами з районного бюджету”, – додав очільник партії “Нові обличчя”.

Нагадаємо, Володимир Карплюк запустив серію передач “Ірпінь: історія успіху”. За його словами, цей проект покаже, як може розвиватися Україна, якщо не красти з бюджету гроші.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.