Опалювальний сезон у Коцюбинському розпочнеться вчасно, – губернатор Київщини

Вперше за чотири роки селище вчасно готове до старту опалювального сезону. Про це повідомив очільник Київської ОДА Михайло Бно-Айріан у соцмережі.

“Минулого року вся країна спостерігала, як Коцюбинське під’єднується до опалення. Ми зробили домашню роботу над минулорічними помилками, і цього разу почали готуватися до опалювального сезону ще у липні при +32 С. Вперше за чотири роки Коцюбинське вчасно готове до старту опалювального сезону. Дякую Сергію Данішу за співпрацю та швидкне реагування на проблеми”, – розповів губернатор.

У свою чергу в.о. голови селища Сергій Даніш зазначив, що питання вчасного старту опалювального сезону в Коцюбинському справді було одним з пріоритетних для нас цього року. “Завдяки злагодженим діям і проробленій роботі, тепло в оселі коцюбинчан нарешті піде вчасно. Номінації на газ Коцюбинське отримало! Дякую голові Київської облдержадміністрації Михайлу Бно-Айріяну за підтримку!”, – зазначив Даніш.

Як відомо, до цього протягом трьох років селище знаходилося на межі техногенної катастрофи і серйозно ризикувало стати “другим Алчевськом” на Київщині. Через неналежну підготовку до опалювального сезону у 2017 році ще 10 листопада мешканці селища не мали тепла у своїх домівках. В оселях людей з’явився грибок, люди отримали платіжки за електроенергію з чималими сумами, оскільки були змушені грітися обігрівачами. 

Нагадаємо, нещодавно у селищі вперше за багато років почали замінювати аварійну теплотрасу. Також підписано договір між УЖКГ Біличі з Нафтогазом на реструктуризацію заборгованості за газ (4 договори на суму 2,7 млн грн).

Bookmark the permalink.

Comments are closed.