Олена Рожанська очолила молодіжну раду Київщини

Сьогодні в Київській обласній державній адміністрації відбулося засідання Київської обласної молодіжної громадської ради, де було оновлено керівний склад Київської МГР. Новообраною головою стала Олена Рожанська.

Представники Ірпеня Ніколетта Вільчінська, Оксана Нечитайло, Ольга Якубчук, Андрій Браунагель, Марія Олійник презентували рідне місто та увійшли до нового складу Київської МГР.

“Вітаю ірпінчанку Олену Рожанську з обранням головою Київської обласної молодіжної громадської ради! Олена талановита, креативна, активна та цілеспрямована людина. Чудовий фотограф і журналіст, фаховий філолог і редактор. А головне – прекрасний організатор і справжній патріот рідного краю. Саме з нею молодь Ірпеня та регіону гучно заявила про себе новими цікавими проектами та ініціативами”, – привітав голова Інвестиційної ради Ірпеня Володимир Карплюк.

До слова, Олена Рожанська у 2018 році очолила Ірпінську молодіжну громадську раду і разом з колегами розпочала курс на перезавантаження молодіжної політики в регіоні. Нещодавно прийняла рішення піти з посади і заявила, що не покине молодіжну політику.

Як відомо, Олена Рожанська заснувала свого часу культурно-мистецький арт-простір та молодіжний фестиваль “Bilka” у Коцюбинському, була співорганізатором літературних фестивалів “Irpin Book Fest” та благодійно-спортивного фестивалю “Irpin Dобро fest”, учасниця багатьох всеукраїнських та міжнародних молодіжних проектів.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.