Олександр Крамар: Ірпінь може стати наступним обласним центром

Автор проекту “Громадський простір СпільноКава”, розробник проекту “Туризм 2025”, засновник Школи бізнесу та Туристично-інформаційного центру у Білій Церкві Олександр Крамар поділився враженнями про Ірпінь. За його словами, місто може стати наступним обласним центром, адже займає перше місце за темпами розвитку в Київській області.

“Хочу написати про Ірпінь! Вчора мав змогу побувати у цьому чудовому місті біля Києва. Я пам’ятаю, як не раз відвідував це місто ще 5 років тому. Тоді це було сіре та не цікаве містечко, що було пригородом столиці. Зараз це повноцінна та самостійна громада, що росте, розвивається, працює над собою та має амбітні плани.
Хто знає, то сьогодні – це місто парків, де комфортно жити та розвиватися. Особлива увага у мене була до пішохідного центру та ідеальних доріг, – зазначив Крамар.

Особливу увагу Олександра Крамара привернув стан доріг. “У мене не було ні одного разу відчуття, що моє колесо залишиться в цій ямі. Враховуючи дороги у Білій Церкві та Києві, адже вчора проїхав близько 300 км і моїм місцем прибуття остаточним був Сквирський район”, – додав Крамар.

Муніципалітет складається із молодих людей, що постійно працюють над удосконаленням своєї роботи. “Є Ірпінська агенція розвитку та простір I-Smart де бізнес має можливість отримати знання або консультації. Йде активна робота з бізнесом, що соціально відповідальний та підтримує різні сфери життя Ірпеня.
Будуються нові школи, садочки та покращується інфраструктура.
Місто повноцінно може стати наступним обласним центром, адже займає перше місце за темпами розвитку в Київській області. Будемо думати і планувати, щоб Школа бізнесу Білої Церкви розпочала свою діяльність і в Ірпені”, – розповів Крамар.

Як відомо, в рамках муніципального проекту “Центр підтримки підприємництва I-Smart” відбувся Weekend Club на тему “Змінюємо себе – змінюємо громаду” за участю Олександра Крамара. Говорили про ряд успішних та корисних бізнес-кейсів, розглянули можливість реалізації подібних проектів у місті Ірпінь.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.