Офіційно: в Ірпені відновлюють будівництво медичного центру

Ірпінська міська рада після повернення незаконно вилучених у 2017 році комп’ютерів та проектної документації відновлює роботи з будівництва медичного центру на вулиці Садовій. Про це повідомляється на офіційному сайті ради.

Проект спорудження центру, що був презентований Володимиром Карплюком (тоді – міським головою), передбачає будівництво повноцінного медичного закладу, спрямування якого – охорона здоров’я матері й дитини. Комплекс повинен мати приймальне відділення, дитячий стаціонар, дитячу реанімацію, пологове й гінекологічне відділення.

Як відомо, під час обшуків у 2017 році в Ірпінській міській раді поліція і прокуратура вилучили майно та проектно-технічну документацію. Як повідомляється, через це міськрада була вимушена зупинити роботи з будівництва медичного центру та низки інших інфраструктурних об`єктів. Володимир Карплюк неодноразово заявляв про тиск з боку прокуратури та намагання “посадити Ірпінь на грошову голку”.

Маючи на меті повернення в Ірпінь старих корупційних схем, прокуратура відкрила на Володимира Карплюка десятки кримінальних справ. Усі вони не отримали підтвердження в рамках слідства.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.