Очільник коцюбинської поліції кришує виготовлення та продаж наркотиків, – місцеві активісти

Очільник поліції селища Коцюбинське Сергій Постоловський кришує виготовлення та продаж наркотиків, збирає данину із місцевих підприємців. Про це розповів житель селища, місцевий активіст Артем Сомов на своїй сторінці у соцмережі.

“І знову пост про нашу доблесну поліцію, а точніше про Постоловського – так званого начальника поліції Коцюбинського. Як стало відомо, він не тільки наркоманів кришує і отримує від них данину, а ще й з незаконних розливайок, торгашів і має свій відсоток. Ви думаєте звідки у нього нова квартирка? Ось саме з данини наркоти, незаконних торгашів. Скільки можна терпіти цього “слюнтяя”, який не вирішує проблеми законним шляхом, не карає за незаконність злочинців, а всі питання тільки вирішує через свою кишеню і своє “пузо”, яке з’їв за хабарі”, – розповів житель Коцюбинського Артем Сомов.

Рашіне активіст повідомляв, що після того, як поліцію очолив Постоловський, у селищі почали відкрито продавати метафметамін неповнолітнім. “Постоловський очолює коцюбинську поліцію вже декілька років. За цей кількість точок, де варять фен та ширку, не зменшилася. Після того, як поліцію очолив Постоловський, у лісі біля повороту з Пономарьова на Доківську почали відкрито продавати метафметамін школярам та малолітнім дівчатам. Все селище знає, що у Коцюбинське приїздять курнути і нюхнути. Через це пройшов не один біличанський підліток. В тому числі через горнило наркоманії пройшов Саша Буток, син відомої в селищі активістки. Калічаться людські долі, декому вдається врятуватися в реабілітаційних центрах… А всі фінансові вершки з місцевої наркоторгівлі знімає Сергій Постоловський”, – додав Сомов.

Більше актуальних новин Ірпеня та Приірпіння шукайте у нас у соцмережі Facebook  та Telegram!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.